Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Бони се прави на Лили

отпечатай новината

11.11.2015 11:27 | Видян 1566 пъти

Бони се прави на Лили

Примата на българската естрадна музика е карала певицата Бони да спре да пее попфолк, защото имала качества за друг тип музика. Това разказа пред "България Днес" ромската изпълнителка от Сливен. Изненадващо Бони се превърна в пълно копие на легендарната си колежка, която е идол на няколко поколения. За снимките на видеоклипа към последната си песен - "Мъж легенда", Бони била пременена от стилистите си, които я превърнали в блондинка.

"В един момент човек от екипа ми каза, че приличам на Лили Иванова. Стана супер случайно и не съм го търсила като ефект, но дори и аз си признах, че приличам на нея. Адски много я уважавам като човек и артист и всяко сравнение с нея ме кара да се чувствам изключително специална. Не смея да й подражавам, всичко стана много случайно", коментира Бонка, както е истинското й име.

Бони и Лили Иванова са се срещали три пъти през живота си, като всичките виждания били изключително емоционални и са се запечатали в съзнанието на фолкпевицата.

"За пръв път се видяхме в столично нощно заведение, като се оказахме в една и съща компания. След това участвах на фестивала "Златният мустанг" във Варна и тя ме е чула как пея - песента не беше типичен попфолк, а малко по-нестандартна. Впоследствие ми се обади по телефона и ми каза: "Бони, пееш прекрасно! Беше невероятна и те слушах с голямо удоволствие. Изпълнението ти беше вълшебно, но защо не смениш музикалния си стил? Защо не се насочиш към друга музика?". Третата ни среща беше в магазин и тя отново ме попита защо не се откажа от попфолка. Тогава й отговорих, че тази музика ми е в кръвта, а и така си изкарвам хляба. Но бях силно впечатлена, че точно Лили Иванова ме е харесала. Тези срещи винаги ще останат в съзнанието ми и това, че с нея се познаваме и сме говорили лично", добави фолкпевицата.

Според Бони няма значение на колко години е примата на естрадната музика - тя трябва да бъде уважавана за приноса й към България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !