Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кучкова с диплома за висше

отпечатай новината

04.11.2015 17:59 | Видян 1757 пъти

Кучкова с диплома за висше

Сексбомбата Елена Кучкова е поредната плеймейтка, която се похвали, че е дипломиран икономист в Пловдивския университет. Преди броени дни моделката се сдобила с тъй жадувания документ за завършено висше образование, който не знаела как точно ще използва, но държала да притежава, най-вече поради настъпателното настояване на своите родители.
Състуденти на Кучкова разкриват, че през изминалите 4 години обучени в бакалавърска степен тя не била сред най-редовните. Русокосата силиконка се вясвала по коридорите на ВУЗ-а едва в края на всеки семестър, когато идвал редът на изпитната сесия, пише столичен седмичник. Тъй като неученолюбивата Ели пропускала семинарните занятия и лекциите, професорите отказвали да я допуснат до изпит и се налагало да се явява директно на поправка. Кучкова обаче не треперела от страх подобно на своите състуденти. Тя била самоуверена и знаела, че ще изкласи без особен напън. За неин късмет повечето й преподаватели били от мъжки пол и на преклонна възраст. По време на изпитите, докато нейните колеги се потели от ужас и заеквали, Ели се усмихвала чаровно и удряла по една целувка по бузките на професорите, която те оценявали в зависимост от вложените чувства или с много добра, или с отлична оценка. 

Не е ясно как плеймейтката е положила държавния си изпит, за ад стигне до дипломиране, но никой няма да се учуди, ако за пореден път е приложила любимата си тактика.

Кучкова обаче не обичала да се тръби, че е висшистка, защото вечно изпадала в конфузни ситуации. Събеседниците задължително й задавали по някой и друг икономически въпрос, който тя не можела да схване, а камо ли да отговори. 

Елена обаче била наясно, че настоящата й професия е преходна и все някой ден ще трябва да започне да се препитава с по-сериозни начинания, но въпреки това смятала, че не са й нужни кой знае какви познания в икономиката, за да менажира студио за красота или модна марка, както повечето си колежки от бранша. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !