Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ненчо и Йоанна пред раздяла

отпечатай новината

04.11.2015 10:40 | Видян 1877 пъти

Ненчо и Йоанна пред раздяла

Любовната приказка между Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева е към своя край. Въпреки че двамата се опитват да демонстрират перфектни взаимоотношения из светските среди, истината за връзката на актьора и певицата се оказа съвсем различна. Скандалите вече са станали част от ежедневието им и на Ненчо му е дошло до гуша от претенциите на певицата и натиска, който Йоанна му оказвала непрестанно.Близки до двойката шушукат, че имитаторът на Бойко Борисов се кани съвсем скоро да бие шута на поп изпълнителката, съобщава "България днес". Главната причина за разлъката им е неконтролируемата ревност на блондинката, която вече преминавала границите на нормалното.

Ако в началото Ненчо приемал с усмивка сцените на ревност от страна на Драгнева, вече дори не искал да слуша истеричните й крясъци.
За никого не е тайна, че чаровният актьор има цяла армия от луди фенки, които го дебнат зад всеки ъгъл, а медиите го свързват всеки ден с различни жени.

Последната клюка гласеше, че Балабанов има тайна връзка с бившата водеща Деси Цонева. Въпреки че Ненчо категорично отрече това да е истина, Йоанна го подложила на дълъг кръстосан разпит, докато не се убедила в правотата на думите му.

Не само многобройните почитателки пречели на Драгнева. Свободолюбивият нрав на актьора също бил причина певицата нонстоп да му диша във врата и да следи зорко всяка негова стъпка.

Ненчо, който се разведе със съпругата си малко преди да залюби Йоанна, е категоричен, че за момента иска да е сам вкъщи и още не е поканил певицата да живеят под един покрив. Това вбесявало Драгнева, която чакала с готов багаж покана от любимия, но тя така и не дошла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !