Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Куини-Алис проговори за Джизъса

отпечатай новината

03.11.2015 16:33 | Видян 2437 пъти

Куини-Алис проговори за Джизъса

Манекенката Куини-Алис Николова разказва пред списание LOVE style за връзката си с бившия си приятел – футболиста Благой Георгиев, който наскоро се ожени за Есмер Омерова.
След раздялата им двамата не са се чували. „Не сме се карали, но не поддържаме връзка. Откакто не сме заедно, всеки пое по пътя си, което е съвсем нормално. Аз съм запазила само позитивите, надявам се Благой също. Човек сам избира кое е най-добро за самия него. Никой не трябва да бъде съден, защото всеки е различен и уникален сам за себе си. Не съжалявам за тази връзка и за абсолютно нищо, напротив - всичко, което ми се е случило досега, ме е научило на нещо и ми е дало много”, разсъждава пред изданието Куини-Алис. 

Въпреки че постоянно й приписват различни връзки с бизнесмени, тя няма нов човек до себе си. Отрича да има такава и с миналогодишния победител от X Factоr Славин Славчев, в чиито клип „Лош съм за теб” участва тя. „Свързва ни само и единствено неговият клип. Отношенията ни са чисто професионални”, добавя още моделката. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !