Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Христина: Благой и Есмер са пред развод?

отпечатай новината

03.11.2015 13:56 | Видян 2966 пъти

Христина: Благой и Есмер са пред развод?

Христина Витанова периодично пуска в мрежата колажи с мисли на мъдреци или анонимни автори, които почти винаги са двусмислени или многозначни. Поредният й намек в интернет хвръли в мисъл последователите й в Instagram и те се чудят за край на връзка ли говори или за начало на зараждаща се любов, видя HotArena. „... и когато започнеш да се усмихваш срещу телефона си, това е краят...“, гласеше посланието в последния колаж на Христина. Из форумите вече действат по разконспирирането му и версиите за сега са две.

Според първата – Витанова намеква, че е започва да се влюбва или съобщава, че вече е хлътнала. Когато мъж, който не е безразличен на една жена, й изпрати мило или романтично текстово съобщение, на нея й става приятно, вследствие от въздействието от написаното тя без да се усеща - се усмихва. Това е нейната естествена и първосигнална реакция от видяното. Това може да бъде забелязано само ако около нея има страничен човек, за когото ще изглежда странно и дори налудничаво да я гледа как се смее на един предмет без душа - телефон или лаптоп.

От друга страна посланието на Витанова е разтълкувано като намек и осмиване на взаимоотношенията на Благой и Есмер, които вървят към приключване.

„Джизъса и жена му отделят повече време да си правят общи селфита, отколкото да си консумират любовта и времето си заедно. Това бързо ще убие еуфорията покрай сватбените им приключения, още докато са пресни и в зародиш. Щото връзката, основана на суета и парад, се изчерпва светкавично“, гласеше един от коментарите на по-философско настроен критик.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !