Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Зара се сгоди

отпечатай новината

03.11.2015 11:01 | Видян 2531 пъти

Зара се сгоди

Една от най-известните героини на родния „Биг Брадър" - Зара вече е сгодена.

Варненката прие предложението за брак на австралийския плувец и бизнесмен Ерик Уотсън, с когото от известно време живее в Дубай. Двамата се решиха на важната крачка година след началото на взаимоотношенията им, а на първи ноември официално обявиха щастливата новина в профилите си във Фейсбук, видя блиц. Под публикацията естествено заваляха поздравления от приятели и познати. Според слуховете брюнетката е получила предложението за брак точно на рождения си ден 17-ти октомври.

Бившата изгора на Христо Сираков навърши 30 години, а кандидат-съпруга й Ерик стана на 26 на 29-ти август. Той изненадал любимата си с годежен пръстен на прочутия Ротнест Айланд в Западна Австралия, а няколко дни преди празника й двамата отпътували за родината му, за да я запознае с родителите си. На самия й рожден ден двойката пък отпътувала за романтичния остров.

Предложението за брак се случило непринудено, докато влюбените се разхождали по 11-километровата плажна ивица на туристическата дестинация. Зара получила изключително скъп пръстен с диаманти, заради което още повече нямало как да не отвърне с положителен отговор на поканата за брак, доверяват близки до Светлозара Димитрова, както са истинските имена на риалити звездата. През септември двамата са посетили и България, за да бъде Ерик официално представен на близките й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Зара инкогнито в България

Няма коментари към тази новина !