Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Есмер опитоми Благо

отпечатай новината

19.10.2015 15:57 | Видян 1327 пъти

Есмер опитоми Благо

Танцьорката Есмер Омерова така е омаяла футболиста Благой Георгиев, че той дори не хвърля поглед на засуканите красавици от обкръжението си. Известният с изневерите си Джийзъс сега е потушил желанието си да ходи по чуждо и се задоволява само с рускинята.

Колегите на Георгиев не могат да повярват в тази трансфрмация и залагат колко време ще устиска Благо. Той пък съвсем се е побъркал по 23-годишното копие на Анджелина Джоли и не си и помисля да вкара друга в леглото си.

„Благой е направо нов човек. Всички се чудят как Есмер го опитоми и той не поглежда друга жена. Да не преспи с чужда булка за толкова време – 7 месеца, си е истински рекорд. Залепен е като гербова марка за брюнетката“, коментират ошашавени приятели на Георгиев, които го знаят като един от най-големите коцкари сред родните футболисти.

Футболистът все пак имаше и 11-годишна връзка с майката на детето си – Христина. През тези дълги за шавливия спортист лета, той постоянно й изневеряваше с дето що има манекенки, певици и златотърсачки.

Върхът на наглостта на Благо бе, когато заряза Витанова заради 18-годишната ученичка Куини Алис. Тийнейджърката бързо хлътна по плейбоя, който и на нея не остана верен за половината година, в която бяха заедно, пише „Всеки ден”. Именно по време на връзката му с ученичката играчът на руския тим „Рубин“ Казан се загаджи с настоящата си жена Есмер. Никой от обкръжението на Благо Колизеума не вярваше, че той е толкова влюбен в нея, че чак да се омъжи. Сватбата обаче стана факт миналия месец, а сега валят залозите колко време ще мине, докато Благо пак кривне от правата на семейния живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !