Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Невярната Камелия проплака: Люси, искам те отново!

отпечатай новината

15.10.2015 13:57 | Видян 2858 пъти

Невярната Камелия проплака: Люси, искам те отново!

Невярната бивша изгора на Люси Дяковска – Камелия Веселинова се опитва всячески да се докопа отново до певицата, научи HotArena.

Близо три години след раздялата си, двете лесбийки не спряха да си разменят остри реплики очи в очи по време на съдебни делби по общи имущества. Въпреки това, безскрупулната Камелия без грам свян прави опити да стопли отношенията си с журиращата в този сезон на „Х Фактор“ звезда.

Пред техни общи приятелки с обратна ориентация, Ками драматизирала и се  жалвала, че съжалява за раздялата си с певицата и би направила всичко по силите си, за да се съберат отново. Драмите на Камелия в момента са вследствие на голям скандал между нея и настоящата й половинка Ивана, която, както е известно, е дъщеря на естрадната певица Йорданка Христова.

„С Ивана са се изпокарали здравата и в момента Камелия се е изнесла да живее при своя приятелка. Явно осъзнава, че с Дяковска са имали доста по-хармонични отношения. С настоящата си любима се карат през ден, защото Ивана е с доста чепат характер – също като майка си“, разказват от обкръжението на лесбо двойката.

Не само хармоничната връзка обаче кара Веселинова да тъжи по миналото. Люси била доста по-щедра към любимата си за разлика от Ивана, която не позволявала да я използват. Двете вече са успяли да похарчат парите, които Йорданка Христова изкара в миналогодишния „ВИП Брадър“ и им даде.

„Люси й беше завещала цял бизнес, а отделно от това й беше приписала цял апартамент в „Овча купел“, който вследствие на раздялата продадоха с триста зора. Камелия не искаше да дава съгласието си жилището да се продава и отказваше да го напусне, но впоследствие склони, когато разбра, че ще получи половината от сумата след сделката по продадения имот“, припомнят за част от грозните разправии между момичетата от левия бряг.

Затова и евентуалното събиране между Люси и Камелия изглежда по-скоро невъзможно. Близки до изпълнителката от Плевен са категорични, че тя е страшно обидена на бившата си за подлостта и високомерието, които показала след раздялата им през 2013 г., пише "Всеки ден".

„Няма как да се върна назад. Да, обичах до болка това момиче, но тя ми заби най-острия нож в гърба и после в сърцето. Не мога да простя за предателството й“, категорично заявила Дяковска.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !