Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Моника - бисексуална?

отпечатай новината

13.10.2015 16:55 | Видян 1603 пъти

 Моника - бисексуална?

Моника Валериева се оказа универсална любовница.Моделката го правела не само с мъже, но и с жени.

Моника минала на другия бряг, когато била на 17 години. След купон със свои съученици тя се озовала в едно легло със своя приятелка, пише Всеки ден. Тогава плеймейтката смятала, че случката е инцидентна. Времето обаче оборило мислите й, след като все по-често тя се събуждала в едно легло с друга жена.

Стигнало се дотам, че както използвала мъжете за изгода, със същия прийом Валериева подхождала и към жените. Благодарение на красотата си тя успяла да се намърда в луксозния дом на своя приятелка от столицата. По това време Моника нямала пукнат лев в джоба и за да не се върне в родната Дупница, тя заживяла със своя съратница в София, като отношенията им били далеч по-топли, отколкото трябва да са тези на две съквартирантки.

Близо година силиконовата красавица паразитирала на гърба на богатата си любовница, не плащайки наем и режийни разходи. Паралелно с това обаче тя бръмчала и по мъжко, като сменяла партньорите си веднага щом се появи някой по-състоятелен.

Влечението на Моника към представители на собствения й пол е широко известно сред ползвателите на платени секс услуги в София. За никого не е тайна, че разкрепостената красавица не отказва тройки както в компанията на двама мъже, така и ако е с мъж и жена. Брюнетката нямала задръжки в леглото и смело можела да действа и с двата пола.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !