Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Нора проговори за Симеон тази вечер във Фермата

отпечатай новината

13.10.2015 16:13 | Видян 1702 пъти

Нора проговори за Симеон тази вечер във Фермата

Само за един ден отношенията и позициите на участниците във „Фермата” се преобърнаха. Асен (Алехандро) отне титлата на избрания за фермер на седмицата Варсамов, който буквално часове преди това преживя катарзис след емоционален разговор с Мария.

А вторник е моментът, в който Алехандро трябва да избере кои да са ратаите. Двата лагера са на коренно различни позиции – едните смятат, че Алехандро и неговият изобр ще ги разедини, а други – че ще ги обедини. Оформя се и трета страна – тази на Дони, която все повече се чувства изолирана и е щастлива единствено от завръщането на нейното „бонбонче”.

Встъпването в длъжност на Асен съвпада с гласното недоволство на бай Георги. Стопанинът посещава фермата много усмихнат и води кобила, която ще им бъде оставена, ако успеят за един ден да й направят дом.

А кобилата ще им бъде полезна при предстоящатата оран и при ходенето за дърва. Стопанинът бай Георги е изключително недоволен от фермерите, които според него освен със седмичните задачи, не се справят с ежедневните си задължения – градината е почти изпусната, гъските се разхождат около масата за ядене и хвърлят перушина и фекалии.

Това засилва конфликта между работещи и курортисти, а ситуацията се нагнетява от некомпетентните решения на Алехандро, който отказва да се вслуша в „опита”.      

„Фермата” има нов обитател – Дария. Красивото изцяло черно теленце се роди с асистенцията на Райно, Мустафа и ветеринарката Нора. Веселин и Симеон стояха в бойна готовност да помогнат. Мустафа и Райно постъпиха изключително доблестно и отстъпиха на Нора възможността да извърши първото си израждане като ветеринар.

Освен ролята й в израждането на Дария, Нора ще привлече вниманието във „Фермата” и с мнението си за Симеон, което тя най-после изказва наглас. Какво е то и ще има ли любов във „Фермата” зрителите ще разберат тази вечер от 21.30 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !