Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Моника Валериева: Ще взема мерки срещу Люси

отпечатай новината

13.10.2015 14:23 | Видян 4792 пъти | Гласували 1

Моника Валериева: Ще взема мерки срещу Люси

Моника Валериева си тръгна от шоуто ВИП Брадър след гласуване на зрителите. Тя трябваше да се бори за оцеляване с Луна и Кичка Бодурова.Решението на зрителите разплака част от съквартирантите. Катя от Ритон и Ернестина Шинова се разплакаха на раздяла с тунингованата девойка. Моника даде първото си интервю за "На кафе" по Нова ТВ.

1. Успя ли да постигнеш това, за което влезе във ВИП Брадър, да промениш представата за себе си?

- Наистина не зная, надявам се. Моят престой беше много истински. Аз мисля че съм успяла. Като изгледам цялото предаване ще мога да кажа по-конкретно.

2. Намери ли приятели в Къщата?

- Да, Катя и Здравко, Ернестина, Светлана. Може да изпусна някой, тъй като съм доста развълнувана. Много ги обичам всичките.

3. Кой искаш да спечели?

-Ернестина Шинова.

4. Какво ти казаха родителите ти, след като излезе от Къщата?

- Те ме подкрепят, но това, което се излъчи не им е повлияло добре.

5. А приятелите?

- Че съм се справила добре, разказват смешни случки, които са се случвали вътре в Къщата.

6. Делили ли сте със Светлана Василева общо гадже?

- Не, няма такова нещо. С нея не сме делили общ мъж. Имаше един чат, в който участваха Николета, Андреа и Светлана. Там тя каза едно изречение, което не е ласкаво за мен. Но когато влезе в Къщата, тя подходи доста дружелюбно и реших да й дам шанс. В момента, в който я опознах, разбрах, че тя е почти същата като мен. Тя дори ми се извини публично.

7. Какво те накара да се харесате?

- Светлето, когато види един човек има качествата да извлича само доброто. Не иска да вижда злото.

8. А с Катрин Вачева имате ли някакво спречкване извън Къщата?

- Не се познаваме, дори не сме се виждали. Не знам какво е казвала, но след два дни престой в Къщата ние сме в чудесни отношения.

9. Някои от съквартирантите не говориха ласкаво за теб. Кой те изненада най-много?

- Изненада ме Джино, с когото въобще не се познаваме. Не вярвам и той в Америка да е знаел за мен и изведнъж той влиза с едно изградено мнение за мен и постоянно ме напада. В началото той ми каза, че не харесва такъв тип момичета, които нарича "кифли". Той не даде шанс да ни опознае и от него останах изненадана. Люси още от самото си влизане, като прекрачи Къщата, ние с него се познаваме и сме били в добри отношения, работили сме заедно. Аз му се зарадвах искрено, че виждам някой познат, той на мен, не.

10. Доколко се познавате, тъй като той директно те характеризира?

- Той просто не може да приеме каква съм аз. Не можеш ли да го преглътнеш. Примерно вътре много си говорихме за книги, аз чета много. Според него аз играя роля. Той сподели, че не ме познава, но контактува с моя близка приятелка, с която работи и преди да влезе в шоуто, тя му наговорила разни неща.

11. А знаеш ли коя е тази прияелка?

- Предполагам коя е, но не мога да говоря за нея.

12. Ще съдиш ли Люси?

- Огорчена съм от неговото изказване в национален ефир. Ще взема мерки. Баща ми ме е учил, че трябва да се работи с факти и доказателства, а не да се говорят празни приказки.

13. Как спечели приятелството на Ернестина?

- Започнахме да си говорим за книги и тя призна, че е била притеснена от мен и Светлето, защото се чудих дали ще намерим общ език. Започнахме да общуваме и по други теми от живота, решихме да спим и на едно легло.

14. Имаше ли вътре заигравка с Гъмов?

- Харесвам го, но не като мъж, а като приятел. Ние постоянно си правихме номера в Къщата. Аз му сложих в цигарите черен пипер. Чувството ни за хумор е на една вълна с него. Нямаше как нещо вътре да се появи. Всички жени вътре в Къщата харесваха за компания Гъмов, защото е забавен, а като мъж Деян Топалски.

15. Защо не си в добри отношения с Андреа?

- Бяхме приятелки от девет години, още от деца. От миналата година ни се разминаха пътищата тотално. Лично аз нищо лошо не съм направила, не ми се говори за това нещо. Ако някога тя иска, може да каже причините какви са. Няма да кажа нищо лошо за нея. Тя се опита да има разговор между нас, но аз бях адски обидена и просто не желаех.

16. Вярно ли е, че си имала интимни отношения с бивш приятел на Анелия и затова сте се скарали?

- С Анелия никога не съм била толкова близка. Бяхме познати, не знам дали отношенията ни са развалени. Но не е заради мъж, това мога да кажа.

17. Каква е тази история с Валери Божинов?

- С Валери не съм била интимна, имали сме комуникация. Той е потърсил контакт с мен, когато беше разделен с жена си. Той е готин като мъж, възпитан и кавалер, но нямахме какво да си кажем с него.

18. С Николета не сте в добри отношения?

- Нямам никакви отношения с нея, нямам и вражди.

19. Колко сериозни връзки си имала?

- Повече от две, три връзки са били. Аз имам проблем, че не мога да си изразявам чувствата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !