Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Алисия се събра отново с Ники Михайлов

отпечатай новината

12.10.2015 16:16 | Видян 2715 пъти

Алисия се събра отново с Ники Михайлов

 Фолк певицата Алисия вече няма да досажда на половин София с драмите си. Изпълнителката и Ники Михайлов се сдобриха, съобщи HotArena. За поредното си прошка намекна самата Алисия в социалната мрежа.„Всеки си има съдба и минава през добри и лоши моменти! Няма перфектни животи, няма безгрешни хора“, написа певицата в профила си. Явно вакарелката отново е успяла да намери оправдание за изневерите на Ники…

Припомняме, че през последните месеци Алисия и националният вратар бяха жестоко скарани. През това време футболистът засипвал певицата с извинителни и подмазвачески SMS-и, с които да й замаже очите и да я омилостиви. За да се похвали колко е ухажвана и желана, макар и от неверник, Алисия пък показвала съобщенията му на всичките си приятелки. Аверките, от своя страна, разнасяли клюката от уста на уста и така половин София беше в течение на любовните излияния на Ники.
Слава богу, и това мина! Сега, след като двамата са се сдобрили, певицата е престанала да показва личните му съобщения наляво и надясно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !