Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Преслава изригна срещу колежката си: Опрах пешкира на Джена!

отпечатай новината

09.10.2015 14:45 | Видян 2533 пъти

 Преслава изригна срещу колежката си: Опрах пешкира на Джена!

Преслава е разочарована от поведението на колежката си Джена, призна самата тя вчера.

Не е тайна, че изпълнителките не таят топли чувства помежду си от години, но този път поведението на Джена преляло чашата, след като тя запази пълно мълчание относно връзката си с брадъра Пламен Богданов и най-популярната й колежката трябваше да опере пешкира лично, поемайки на свой гръб една огромна лъжа и последствията от нея, пише Всеки ден.

Припомняме, че близо седмица „ВИП Брадър“ разиграваше съквартиранти и зрители с признанията на футболиста Пламен Богданов, който с недомлъвки сподели пред камерите, че е имал отношения с „топ певицата“ на България, която е на 31 години.

22-годишният левент говореше за нея, докато по време на купон в Къщата звучаха песни на Преслава, и всички останаха с впечатление, че именно брюнетката от Добрич се е въргаляла в леглото му месец и половина през изминалото лято.

Щастливи, че са изнамерили случайно партньора на Преслава, продуцентите на Големия брат вкараха спортиста да диша един въздух с най-популярните ни звезди, но уви… Оказа се, че Богданов и Преслава никога не са се виждали, а жената, търкаляла се в постелята му, е друга певачка – Джена.

Тя обаче запази пълно мълчание около разразилия се клюкарски скандал и отказа да дава каквито и да е интервюта или обяснения, оставяйки цялата жълта помия и клюки да се излеят върху главата на Преслава. За познавачите на бранша не е тайна, че двете открай време не се имат една друга, най-вече заради завистта на Джена към успехите на изпълнителката на „Водка с утеха“.

В интервю за предаването „На кафе“ Преслава сподели, че не е разочарована от поведението на колежката си, тъй като друго и не е очаквала от нея. Сексбомбата била свикнала на предателства от приятелки и колежки, заради което никому нямало да търси сметка, че за пореден път е изпрала пешкира, а Джена се е покрила от медиите като мишка.

Преслава изненадващо обяви, че след риалити шоуто теглило чертата и на друго нейно приятелство – това със Светлана Василева. Лъжа било, че извън Къщата с плеймейтката били първи приятелки. Пътували заедно няколко пъти в чужбина, но блондинката обичала да върти интриги и често си променяла мнението, заради което Преси решила да прекрати отношенията си с нея оттук насетне.

Според запознати певицата решила да се разграничи от Василева, след като се разчу с какво си вади прехраната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !