Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Моника Валериева проституирала при Боевски!

отпечатай новината

09.10.2015 14:30 | Видян 2628 пъти

Моника Валериева проституирала при Боевски!

Как Моника си позволява такива скъпи пластични операции и кой мъж подарява Бентли току-така. Според мен Валериева всъщност упражнява най-древната професия. Това разкри Люси Иларионов по време на лайфа във ВИП Брадър снощи. Думите му бяха излъчени пред всички съквартиранти, включително пред Моника, която запази мълчание и нито отрече, нито потвърди. Иларионов неколкократно намекна, че е чувал от няколко места за „професията“ на Валериева, а на въпроса на Биг Брадър дали обвинява Мона в проституция, Люси отговори утвърдително.

Каква е истината и защо моделката, която нонстоп крещи и вдига скандали в Къщата, този път си замълча и не се оправда?

HotArena публикува ексклузивни снимки, които говорят сами за себе си. Моника във вертепа на Боевски за рекламна фотосесия на заведението. На снимките, които са правени в бар "Скандал" в "Шератон", ясно се вижда Моника Валериева.

Припомняме, че преди 2 години барът беше разбит при акция на ГДБОП. Луксозният бардак, помещаващ се в нощния клуб, бе собственост на Гълъбин Боевски.

Спецченгетата тогава арестуваха четирима мъже и една жена, които били заместници на осъдения щангист. Според МВР в бар "Скандал" се е извършвала проституция. За това бяха повдигнати и обвинения на четирима сводници + една маман.

Барът на Боевски бе открит през пролетта на 2010 година и бързо се превърна в едно от най-елитните заведения в София. Освен изисканите питиета заведението всяка вечер предлага атрактивна програма с еротични танцьорки и известни певци. Гостите пък биват обслужвани от оскъдно облечени сервитьорки, играещи ролята на срамежливи, но сладострастни ученички.

Дали в крайна сметка Моника ще отговори на обвиненията на Иларионов, предстои да разберем. Ако моделката отрече, как ще обясни тези снимки? Разбира се, възможна е и версията, че единственото момиче от бар "Скандал", което само е танцувало там и нищо повече, да е била Валериева.

Изводите оставаме за вас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !