Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

СЪКВАРТИРАНТИТЕ С НОВ ОБЩ ПРОТИВНИК В КЪЩАТА

отпечатай новината

02.10.2015 16:34 | Видян 1910 пъти | Гласували 1

СЪКВАРТИРАНТИТЕ С НОВ ОБЩ ПРОТИВНИК В КЪЩАТА

Три седмици след старта на най-напудреното шоу, в Къщата почти не е останал човек, който да се разбира с всички останали и да не таи негативи към някой от Съквартирантите си. Тази вечер ще видим как седмична мисия „Война за Къщата”ще прелее чашата на търпението и много скрита неприязън  ще излезе на яве. Вчера, по време на мисия „Битка за кухнята”, Джино категорично заклейми Деян и го обвини в прекомерна спортна злоба и нулев толеранс към по-възрастните. По време на последните номинации, Деян открито заяви, че двамата с Бианкалана са от различни планети и никога няма да намерят общ език. Днес ще станем свидетели на първият сблъсък между мачовците. Какви квалификации ще си разменят те и дали това не е началото на една студена война, предстои да разберем.

Две седмици след старта на предаването, прагът на най-известната Къща беше прекрачен от още две VIP дами. Малкото общество във VIP Brother не прие с отворени обятия новодошлите, но докато Кристина все по-усърдно намираше своето място сред останалите, Катрин със светкавична бързина успя да настрои почти всички срещу себе си. Довечера ще видим нескритата неприязън на повечето от Съквартирантите към моделката. Гъмов дори ще сподели пред Люси, че мисли пребиваването с нея за лоша карма и голямо наказание. С какво провокативната Вачева успя да изнерви дори най-спокойния Съквартирант – Катя и какво мислят за нея Плеймейтките в Къщата, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Тази вечер ще станем свидетели и на още две епични битки. След като вчера червеният отбор спечели властта над кухнята, днес отборите ще се изправят в битка за банята, басейна и фитнеса. Големият брат се е постарал изпитанията да са достатъчно сложни и атрактивни, а отборният дух и общият хъс на Съквартирантите няма да им позволи да се откажат и те ще се борят със зъби и нокти за по-добър стандарт на живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !