Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вижте реалните хонорари на фолк певиците

отпечатай новината

02.10.2015 15:40 | Видян 2946 пъти

Вижте реалните хонорари на фолк певиците

Най-любопитният документ в музикалната империя „Пайнер“ безспорно е ценоразпис, който разкрива стойността на хонорарите на звездите във фирмата. Ето ги и конкретните цифри, сред които има и доста неочаквани.
 
Нека започнем с най-голямата – фолк певицата Емануела е най-новото попълнение в компанията, а вече е сред топ имената, които все едно отдавна работят за Митко Димитров.
 
 Дамата със сапфирените на цвят очи се нарежда на трето място в йерархията, съдейки по стойността на сумата, срещу която тя ходи на участия – 5 500 лв. Същите пари прибира и Цветелина Янева.
 
 На второ място преди тях се нареждат Галена, Ивана, Мария и Джена, които взимат само с 500 лв. повече – тарифата им е 6 000 лв.
 
 На върха на ценоразписа изглежда има само едно място и то е отредено за Преслава. Бившата на Бирмата грабва рекордните за фирмата 7 000 лв., ако изключим офертата, която е дадена за Анелия плюс бенд – 10 500 лв.
 
 На четвърто място след дебютантката в „Пайнер“ – Емануела, отново следват все топ имена. Срещу 5 000 лв. глас извиват Андреа, Анелия (без бенд), Глория и Константин.
 
 Коцето пък е черешката на тортата сред представителите от мъжки пол във фирмата, следван от Йоргос Ясемис - 4 500 лв. Учудващо или не, фолк сензацията Фики „струва“ само 4 000 лв., колкото и съпреникът му Галин.
 
 ДесиСлава, която също е отскоро в „Пайнер“ е на едно ниво с Емилия. Тарифата на двете дами е 4 500 лв., а след тях е и Кали – с 4 000 лв.
 
 Половинката на DJ Дамян – Ваня, която също се телепортира от друга музикална компания, не успя да пожъне успеха на Емануела и да влезе в топа за сравнително кратко време. В момента брюнетката е оценена на скромната сума от 2 000 лв. С 500 лв. повече се задоволяват на едно ниво Тони Дачева и Теди Александрова (2 500 лв.), което, чисто като факт, е комплимент за втората и обида за първата.
 
На пръв поглед липсва всякаква логическа връзка между стойностите в хонорарите на различните певици, пише HotArena. Със сигурност дългогодишният опит не е ключов при определянето на крайната сума на всеки един изпълнител. Дори и актуалността не е кой знае какъв фактор, съдейки по присъствието на Малина сред топ артистите в „Пайнер“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

37 бона за Глория

Няма коментари към тази новина !