Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Лили Иванова лапва 100 бона на Нова година

отпечатай новината

02.10.2015 13:53 | Видян 1528 пъти

Лили Иванова лапва 100 бона на Нова година

Лили Иванова ще прибере рекорден хонорар за участие в новогодишната нощ, научи „Всеки ден" от свои източници. Звездата ще изнесе концерт на изискана галавечер в зала 3 на НДК.

Лили вече е потвърдила присъствие, след като е договорила да получи 100 000 лв. за изявата. В родния шоубизнес това е най-тлъстата сума, която изпълнител ще прибере за такова участие. Условието на легендата е половината сума да бъде преведена авансово до 1 декември, а останалите пари да й се дадат в деня на спектакъла.

Хонорарът на изпълнителката на „Детелини" не е изненадващ, тъй като в последно време тя искала по 50 бона, за да пее по сватби, коментират в средите. На футболиста Благой Георгиев пък му потърси 100 000 лв., за да се появи на менделсона с рускинята Есмер Омер. „Лили пак ще се нагуши. Знае как да си направи сметката", коментират в музикалните среди не без завист. Името й обаче е гаранция, че залата ще е пълна.

Почитатели на примата отсичат, че било съвсем нормално тя да поиска двойно повече, когато става въпрос за изява на 31 декември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !