Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гала напуска Нова телевизия след Джуджи?

отпечатай новината

02.10.2015 09:53 | Видян 3037 пъти

 Гала напуска Нова телевизия след Джуджи?

След дълги години в ефира на Нова телевизия Гала е решила да се раздели с нея, а причината е нейната приятелка Деляна Маринова - Джуджи. Пълничката блондинка неотдавна бе отстранена изненадващо от предаването „На кафе” и оттогава Гала не е на себе си, твърди столичен седмичник. Водещата не била съгласна с уволнението на Джуди и обявила пред медийното ръководство, че ако напусне, тя също ще си тръгне. Според запознати Гала вече преговаряла с БТВ за собствено предаване и обмисляла как да изтегли целя си екип там.

„Това, което стана с Джуджи, е безобразие! Уволнението й беше шок за екипа. Поставиха ни в ужасна ситуация и не ни дадоха полезен ход. Най-лошото е, че хората си помислиха, че аз стоя в дъното на отстраняването й. На карта бе поставено дългогодишното ни приятелство”, възмущавала се Гала. Злите езици твърдят, че Джуджи била махната заради стара вражда с главния оперативен директор на Нова телевизия Вики Политова.

Навремето Политова била подчинена на Джуджи, която я подлагала на системен тормоз. След почти 20 години Политова намерила цаката на Маринова и под претекст, че бюджетът на медията е ограничен, направила съкращения, сред които попаднала и отдавнашната й шефка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !