Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Лили на 76 със супер къс минижуп

отпечатай новината

01.10.2015 14:10 | Видян 3203 пъти

Лили на 76 със супер къс минижуп

Лили Иванова отново провокира феновете си като се появи с поредния ултракъс минижуп.

Примата разходила премяната, подхождаща повече на тийнейджърка, на репетиция за концерта си в петък в столична зала. Известен е афинитетът на Иванова към късите рокли, но този път дупето й почти се показвало под недостатъчното парче плат.

Хората от обкръжението на звездата са категорични, че тя слага в малкия си джоб три поколения българки. На нейните завидни 76 години тя си позволява дрехи, които други изпълнителки, с половин век по-млади, се срамуват да облекат, пише Всеки ден.

Изпълнителката на „Детелини“ винаги е обичала да провокира, но този път надмина себе си с черното рокле, което едва й покриваше интимностите. Налагаше се дори по време на цялата репетиция Лили постоянно да си дърпа полата към коленете, тъй като с всяка нейна крачка минижупът разкриваше все повече и повече от най-свидното й.

Тоалетът отново предизвика коментари дали подобно облекло е подходящо за нейната преклонна възраст. На подобни забележки примата махва пренебрежително с ръка и казва, че не се вписва в никакви рамки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !