Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лейди Гага е "Жена на годината"

отпечатай новината

30.09.2015 16:32 | Видян 1032 пъти

Лейди Гага е

Колажът от песни на Джули Андрюс, изпълнени на оскарите, тура с джаз певеца Тони Бенет и позицията срещу изнасилванията в колежите спечелиха на поп звездата Лейди Гага титлата "Жена на годината" на списание "Билборд", съобщава "Ройтерс". Гага е избрана, защото е "ключова влиятелна фигура, която задава посоки на обществения дебат", обяснява мениджмънтът на компанията зад развлекателната медия. "Няма друга жена, която да доминира над вкусовете в популярната култура и над нейната еволюция толкова, колкото нея днес."

Екстравагантната певицата и композитор възторгна залата и социалните медии с изпълнението на песни от "Звукът на музиката" на тазгодишните оскари, направи 36 концерта в турнето си с Тони Бенет, а този месец пусна новото си песен Til It Happens to You, която ще влезе в документален филм за изнасилванията в американските университети.

Следващата седмица Гага ще се появи и на малкия екран с ролята си в сериала "Зловеща семейна история" (American Horror Story). 29-годишната нюйоркчанка ще бъде титулувана от "Билборд" на церемония през декември в родния си град, която за пръв път ще бъде предавана на живо по телевизията. Миналогодишната "Жена на годината" на изданието беше Тейлър Суифт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !