Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Черната Златка и Джина Стоева отвяха конкуренцията за Miss Tattoo

отпечатай новината

29.09.2015 14:35 | Видян 3942 пъти

 Черната Златка и Джина Стоева отвяха конкуренцията за Miss Tattoo

Татуировките на Мис Плеймейт Златка Димитрова и на певицата Джина Стоева събраха най-много лайкове в гласуването за титлата  Miss Tattoo, с която стартира новия парти-сезон тази вечер в Меката на латиното Ла Кубанита.  

Звездата от Денсинг старс Алфредо Торес, кубинките от Хабанос и ром с 300-годишна традиция ще са част от атракцията на събитието, което ще събере татуираните.

Екстравагантната Никита Джонсън, победителка от новия сезон на шоуто Биг брадър и нейната половинка - ръгбистът Боби (Big Brother 3), също се добраха до челните места в класирането. Още една скандалната моделка и участничка от конкурса „Мис Плеймейт 2014″ - Джулиана Гани, също спечели феновете с татуировка на прелестите си.

Водач по духовни български и патриотични татуси е твводещата Светослава Рудолф. Освен древната българска розета тя има по тялото си и дузина други древни български символа.

Красиви картини са изрисувани по раменете на продуцента и изпълнител Иван Иванов - Айвън, който след успешното участие в конкурса "Бургас и морето", пръв скочи срещу опита за провал на Златният Орфей, където негова песен бе селектирана за участие. Още снимки може да видите в нашата галерия!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !