Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

70 000 и Крисия разплакаха Слави!

отпечатай новината

26.09.2015 11:13 | Видян 3928 пъти

70 000 и Крисия разплакаха Слави!

Малката Крисия, както и публиката, разплакаха Слави Трифонов на собствения му концерт. Момиченцето, което стана известно с участието си в неговото шоу и със спечелването на второ място на "Детската Евровизия", изпълни пред над 70 000 души на Националния стадион "Васил Левски" емблематичната песен на Емил Димитров "Моя страна, моя България".

С нея бе закрит грандиозният концерт на Слави в петък вечер, който макар че започна с час закъснение, продължи близо 3 часа. Изпълнението на Крисия разчувства Дългия, забелязаха феновете му, които бяха точно пред сцената, както и зрителите, успели да изгледат на живо шоуто на специален платен сайт, който непрекъснато се сриваше. Трифонов на няколко пъти плака по време на концерта, като всеотдайната публика успя да разчувства и Годжи.

Въпреки проливния дъжд, въпреки фалстарта заради многото неуспели да влязат навреме хора и въпреки разочарованието на хиляди почитатели на Слави, които се надяваха да го гледат на живо по интернет срещу 5 лева, Трифонов и музикантите от "Ку-ку бенд" направиха уникално шоу, гарнирано с много светлинни и звукови ефекти. Те накараха 60 000 души, развяващи трибагреника, да пеят и да танцуват мокри до кости заедно с тях. На няколко пъти небето над стадиона бе осветено от заря и пиротехнически средства.

Уникално беше, никога не съм виждала стадион "Васил Левски" да се пука по шевовете, сподели пред "Всеки ден" минути след края на концерта млада дама, изживяла незабравимото събитие.

Първата песен, която Трифонов изпя, беше "Студио Х". "Уникални сте, знаете ли? Не очаквах да дойдат толкова много хора - дошли сте от цялата страна, има и от чужбина. За вас го правим!", каза той на публиката вече свалил слънчевите очила, а на голямата видео стена всички видяха сълзите в очите му.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !