Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слави излъга феновете си!

отпечатай новината

25.09.2015 22:35 | Видян 2761 пъти

Слави излъга феновете си!

Широкорекламираният концерт на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" на стадион "Васил Левски" стартира с гаф! Първо, шоуто се забави с един час, а за капак секунди преди появата на Дългия на сцената в 21 часа се срина платеният сайт, който излъчва на живо. Отвреме-навреме се появява картина от концерта, но само за кратко, като сайтът отново се срива.

Иначе минута преди очакваното грандиозно шоу на сцената в проливния дъжд се появи Крисия, цялата облечена в бяло и обяви, че след малко пред зрителите ще се отвори специална врата - врата към страхотната музика на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд".

Феновете на Дългия по света и у нас, които платиха по 5 лева, за да гледат концерта на живо на сайта www.slavilive.com, обаче до момента не могат да станат свидетели на шоуто.

"За какво платихме 5 лева?! Слави напрово ни окраде и ни излъга", изригнаха пред "Всеки ден" зрители, бесни от срива на сайта. Те веднага изчислиха, че на техен гръб Слави печели пари, а не дава това, което е обещал - а именно концерт на живо. Десетки хиляди балъци като мен платиха по 5 лева, Дългия като нищо вече е сложил стотици хиляди в джоба си. Други негови фенове пък разочаровано споделиха пред "Всеки ден", че заради технически сривове през деня платили по няколко пъти кода за достъп, чрез който да активират он лайн предаването на концерта, а сега не могат да го гледат.

Иначе появата на Крисия бе съпътствана с пълно затъмнение на Националния стадион и той светна в разноцветни светлини, когато тя излезе. Преди това пък специален електронен часовник отброи 3 минути до старта на същинския концерт.

След 21 часа стадионът бе осветен от заря и звукови и светлинни ефекти, видя репортер на "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !