Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Богданов на кръстосан разпит при Гала

отпечатай новината

22.09.2015 12:39 | Видян 2454 пъти

Богданов на кръстосан разпит при Гала

Мистерията с любовта между известна чалга певица и бившия футболист Пламен Богданов не беше разплетена и в гостуването на съквартиранта в предаването "На кафе". Първият изгонен от "ВИП Брадър" не пожела да разкрие името на своята бивша любима а само заяви, че "такава любов вече няма".

Въпреки че беше подложен на кръстосан разпит от журналиста Антон Стефанов, който зададе редица въпроси на Богданов, свързани с чалга изпълнителката Джена, бившият футболист успя да се измъкне, пише Блиц. Все пак доскорошният съквартирант не пожела да се закълне, че не е бил с Джена, а в думите му остана съмнение, че именно изпълнителката е жената, за която той говори в къщата.

"Чувствам се като победител само с влизането си в "Биг Брадър". Не се чувствах много удобно във "ВИП Брадър", много хора стояха настрани от мен. Най-близки почувствах Светлана и Моника", каза той в първото си интервю след излизането му от къщата.

"Възхищавам му се на Джино. Той е много мъжко момче, най-добрите приятелства започват с конфликти", разкри още бившият футболист.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !