Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мъжът на Отварачката по бански!

отпечатай новината

17.09.2015 12:14 | Видян 4848 пъти

Мъжът на Отварачката по бански!

С абсолютна папарашка сензация стартира новият сезон на единственото светско тв предаване в родния ефир - „Папараци”. Мъжът на Мара Отварачката - милионера Християн Гущеров, бе заснет по бански на плажа.
 
Николета Лозанова и нейният екип успяха да оставят по парфюм втория съпруг на певицата, а „Уикенд” публикува в аванс кадри от уникалната находка, заснета в разгара на лятото в Слънчев бряг.

Та, две поколения Гущерови, това лято под строй се изнесли към Слънчака, където по презумция се настанили в хотел за ВИП-ове – „Дюн”. Не е ясно дали на свои разноски или на бартерна сделка, тъй като само преди няколко месеца Отварачката направи яка реклама на червената сграда, собственост на вдовицата на Жоро Илиев – Мая, в един от последните си клипове. Нощувката в баровското място е близо 400 лева на вечер.

Отначало, дори поприкрит зад белите платна, възедричкия съпруг на миньончето Мария, се излежавал в леки летни дрехи с допълнителни аксесоари против жегата – бейзболна шапка в цвят каки и слънчеви очила.

40-те и кусур градуса под сянка обаче в крайна сметка го измъкнали от скривалището му и Християн се разхвърлял по плувки. Ритуалът по морското му цопване поразсънило гардовете на Гущеров и тримата анаболни момци нахлули във водата и там да вардят шефа си. От медузи, може би…

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !