Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Ваня Червенкова: Преслава не спи с Богданов, познавам любовницата му

отпечатай новината

17.09.2015 10:26 | Видян 2386 пъти

Ваня Червенкова: Преслава не спи с Богданов, познавам любовницата му

Преслава не спи с Богданов. Той не е бил с нея, бил е с друга попфолк певица. Аз знам коя е, но няма да й кажа името. Но не му прави чест да разкрива толкова лични неща в ефир. Погнусена съм от постъпката му. Така бизнес дамата Ваня Червенкова коментира интригата, която се подгрява дни наред - бил ли е Пламен Богданов интимен с чалгаджийката Преслава. "Надявам се това да не рефлектира върху момичето, защото тя е жертва на един мъж, недостоен за нея. Той трябва да бъде критикуван от женската аудитория за това, че не запази отношенията им в тайна, каквито и да са били те", заявява Червенкова пред "България днес".

Според нея хората следят "ВИП брадър", защото им е интересно да разберат как се справят известните в нестандартни ситуации, какво правят в ежедневието си и дори как изглеждат без грим. "Важното е вътре човек да бъде естествен. Когато бях част от шоуто, бях изцяло себе си и ако вляза пак - пак ще бъда", категорична е бизнес дамата.

Тя признава, че е влюбена, но няма мъж до себе си. "И не бих имала, и не бих живяла с мъж, така съм избрала да бъде. Имам планове за себе си много по-различни и те не включват мъже", коментира Червенкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !