Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Алчна тъща разделила Наско и Антония

отпечатай новината

16.09.2015 17:16 | Видян 1558 пъти

Алчна тъща разделила Наско и Антония

Наско и Антония бяха единствената двойка, която оцеля след края на пролетния риалити формат на Нова телевизия „Женени от пръв поглед". Но ето че само няколко месеца по-късно и с техния брак вече е свършено. Новината потвърдиха ексклузивно пред „Всеки ден" и двамата злополучни съпрузи.

Наско и Антония имали сериозни разправии от няколко месеца и накрая съпругата си събрала багажа, за да се върне в дома на майка си. Оказва се, че тъщата била в основата на семейните скандали - възрастната жена непрекъснато искала пари от Наско и настоявала той да поеме всичките й разходи.

„Имахме финансови проблеми, затова дадох моята кола на Антония и започнах да ходя с градския транспорт на работа. Тя пък даде нейната на майка си, но един ден автомобилът се развали и тъщата настоя, че аз трябва да платя ремонта. Веднага тропнах с крак - как ще давам пари за нещо, което изобщо не ползвам?! Много нагло от нейна страна - последната стотинка иска да измъкне от мен. И на море искаше да я водя, аз не съм някакъв богаташ, не мога да издържам всичките роднини на жена ми", разказва откровено Атанас за драмата, която се е разиграла.

Побеснялата тъща вдигнала луд скандал на зет си пред очите на Антония, която вместо да защити мъжа си, го нагрубила и му заявила, че не става за нищо. Двете жени стоварили тежки обиди върху Наско и горкото момче не издържало - казало им да правят каквото искат, само и само да го оставят на мира. Тогава Тони си събрала багажа и заявила на доскорошния си възлюбен, че не желае да го вижда повече.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !