Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия стяга първолак

отпечатай новината

09.09.2015 11:43 | Видян 1971 пъти

Емилия стяга първолак

Емилия и синът й Иван вече са в очакване на първия учебен ден. Певицата разкри в “Звездно”, че предварително са се подготвили за 15 септември още през лятото, пише Blife.

“Иван ще бъде в едно, смятам добро училище. Радвам се, че избрахме училище, в което ще учи по българска програма и ще знае кой е Христо Ботев, Васил Левски. Аз съм против това още от малки да бъдем американци”, признава Емилия.

Тя е откровена, че като всяка една майка има притеснения, свързани с този ден, въпреки че Иван е много разумно, възпитано и кротко дете.

“Той има влечение към много неща и това ме радва – интересува се от футбол, плуване, рисува много хубаво от малък. Към кое обаче ще бъде по-сериозен не знам, ние по-големите ще преценим и ще видим в бъдеще”.

Паралелно с личните емоции, които я вълнуват, Емилия е отдадена и на професионалните си ангажименти. Тя вече се подготвя за срещата си с българската публика във Великобритания, като гост в Традиционния есенен фолклорен събор в Лондон на 19 септември, с който ще бъде поставено началото на есенния парти сезон на Острова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !