Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Маратон от изненади за рождения ден на Джина Стоева

отпечатай новината

08.09.2015 17:11 | Видян 1895 пъти

Маратон от изненади за рождения ден на Джина Стоева

Джина Стоева отпразнува рождения си ден в обкръжението на близки, въпреки че бе поела участие в навечерието на 6-ти септември.

Изпълнителката на “To the left” нямала планове да празнува рождения си ден, дори поела участия ден преди и на самия ден на личния си празник. Но пък верни фенове и близки приятели изненадали певицата, поднасяйки й торта точно в 12:00 на 5-ти срещу 6-ти. За да бъде съвсем празнична атмосферата, в заведението зазвучала и песента на Мая Нешкова – Честит рожден ден!

Но изненадите за рожденичката не приключили с празненството след участието й. На 6ти имала друго участие в Червен бряг, където кметът на града я посрещнал с букет цветя и празнична кошница, пълна с плодове и вино. Изпълнена с положителни емоции и радост, Джина предала доброто настроение и на присъстващите на празничния събор.

След участието си в Червен бряг, Джина решила да посети Гложенския манастир и да запали свещ за здраве, както направила и миналата година на връх рождения си ден. Там, отец Нектарий я посрещнал топло и също я поздравил за празника й.

Изненади за Джина имало и от чужбина. Нейни приятели от Чехия ангажирали човек от Берковица, който да превози до дома й в София и да й поднесе букет от калии, дошли специялно от Холандия, защото по това време само там имало този сорт цветя.

Нейните колеги Емануела, Джордан и Ивена също не пропуснали да изненадат певицата като отправиха своите топли пожелания във видео компилация, която публикуваха на фейсбук страницата на Джина.

Така завършил и двудневният маратон от изненади за певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !