Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бащата на Бритни я моли да се откаже от мъжете

отпечатай новината

06.09.2015 11:44 | Видян 2086 пъти

Бащата на Бритни я моли да се откаже от мъжете

На Бритни Спиърс не ѝ върви в любовта и през последните няколко години търпи само разочарования. Татко ѝ Джейми Спиърс изглежда е доста притеснен за емоционалното състояние на щерка си, която през 2007 изживя грандиозен нервен срив и не спирал да настоява да се откаже от мъжете.
Преди два месеца певицата се раздели с поредната си „голяма любов“ Чарли Еберсол и според баща ѝ, не трябвало да му търси заместник, а да се фокусира върху кариерата си през следващата половин година.
„Джейми иска от нея да изгради наново своята самоувереност след раздялата с Чарли, докато Бритни бърза да си намери нов мъж. Тя всеки ден спори с него по темата, вярвайки, че поредният любовник ще ѝ помогне да забрави Чарли“, призна източник пред сп. OK!.

„Бритни влага всичко във връзките си още преди те да са се задълбочили и мъжете бягат от нея“, добави още информаторът.
Спиърс започна да излиза с Чарли миналия декември. Преди това тя бе сгодена за агента на таланти Джейсън Трауик, а след разтрогването на годежа им завъртя афера с бодигарда си Дейвид Лукадо. Звездата има и два неуспешни брака зад гърба си – със съученика си Джейсън Александър, за когото бе омъжена само 55 часа и с танцьора Кевин Федърайн, от когото има двама сина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !