Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дженифър Анистън двойна след сватбата

отпечатай новината

05.09.2015 08:25 | Видян 4032 пъти

  Дженифър Анистън двойна след сватбата

Сватбата беше преди три седмици, а Дженифър Анистън се върна двойна след медения месец. Папараци спипаха актрисата да тренира без грим в Атланта направо останаха втрещени.

От стройната блондинка, която радваше окото със супер фигура, не е останало много. Джен прилича на лелка и толкова е напълняла в ханша, че вече и корем има.

Както обикновено се случва с многото булки, така и Дженифър Анистън малко се отпуснала след тежката предсватбена диета, по време на медения месец.

Сега, когато се върна от почивката си, 46-годишната актриса е хваната, докато тренира в Атланта, за да отслабне, тъй като е качила доста килограми, докато се наслаждаваше на красивия Бора Бора.

„Тя е в Атланта и снима нов филм - "Mothers Day", романтична комедия, където с нея играят още и Джулия Робъртс (47) и Кейт Хъдсън (36).Въпреки това, очевидно е, че килограмите, които е качила по време на медения месец не се вписват в идеята на филма, така че Дженифър се стреми да се върне във форма.

Всяка булка има същия проблем, преди сватбата отслабва и е на диета няколко месеца, за това, след като се отпусне килограмите се появяват веднага", пишат американските медии.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !