В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Слави обърка Джеймс Артър с чернокож

отпечатай новината

03.09.2015 16:52 | Видян 1711 пъти | Гласували 1

Слави обърка Джеймс Артър с чернокож

Шоуменът Слави Трифонов предизвика бурен смях сред „Ку-ку бенд”, обявявайки, че Джеймс Артър е чернокож изпълнител. Това се случи по време на втория полуфинал за детската „Евровизия”, пише в. "Монитор". “Тази песен е на едно момче, той спечели един формат и в негово изпълнение тази песен стана много популярна.

Аз мисля даже, че той беше чернокож изпълнител”, каза Трифонов. След като музикантите му му обясниха, че е сбъркал, Годжи припомни, че Артър е идвал в България съвсем наскоро. „Верно ли, бе? Айде стига! Значи наистина ставаме част от световната карта на музиката”, отвърна Дългия. Като шеф на журито той редовно допуска фактологични грешки в биографиите на артистите, чиито песни изпълняват малчуганите.

Така например Кристина Агилера той нарече испанка заради подвеждаща- та фамилия, „Черната овца” приписа на Лили Иванова, а не на „Ахат”, а Михаела Филева, която децата обожават, дори не знаеше коя е.

Завчера сценаристите му допуснаха и още една грешка, представяйки Easy като песен на Faith No More. Неин автор е Лайнъл Ричи, а оригиналът е изпълнен от седемдесетарската банда Commodores.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !