Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

ИНДИ ЗАРА - НАСЛЕДНИЧКА НА ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА ПУСТИНЯТА

отпечатай новината

03.09.2015 13:17 | Видян 959 пъти

ИНДИ ЗАРА - НАСЛЕДНИЧКА НА ВЛАДЕТЕЛИТЕ НА ПУСТИНЯТА

Талантливата Инди Зара, която пристига в София за омагьосващ live на 16 октомври, разказа историята за своите корени. Френско-мароканската сензация, която е израснала и възпитана в няколко култури, заяви, че е наследничка на пустинен народ. „Аз съм внучка на туарегите, а баща ми е военен. Още докато бях дете пътувахме доста, живели сме в Мароко, Испания, Франция, Холандия... Сега също пътувам много!“ - споделя Зара.

Туарегите са номадски народ, който векове наред обикаля с камилски кервани из Сахара, а в края на 19 век те са владеели пустинята и градовете-оазиси. Затова и част от песните си изпълнителката пее на берберски език – езикът, който се говори от тези народи.

Музиката на Зара е изкуство, родено от няколко култури – Мароко и екзотичния му привкус и Франция, където певицата се отдава на таланта си. Затова усещането за музиката й е фюжън, с елементи от джаз, соул, фънк и рок.

Инди Зара ще пристигне в София на 16 октомври в Sofia Live Club  заедно с бенд от шест души, които са изявени имена от соул и джаз музиката. Блендата й е приятна за ухото с елементи на соул, джаз, реге и твърди вокали. Да я чуеш на живо е едно разпалващо изживяване, което  клубният живот на столицата ще помни дълго.

Билетите за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и Sofia Live Club на цена от 50 лв., като първите 200 билета са на ексклузивна цена от 40 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !