Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Като две капки вода: ФИНАЛЪТ –...

Тази година NOVA и „Като две капки вода“ ще...

Гергана била гадже на Христо Порточанов

отпечатай новината

12.11.2008 17:45 | Видян 19401 пъти | Гласували 2

Гергана била гадже на Христо Порточанов

Късна стара любовна афера на фолк певицата Гергана! Блондинката от село Говедарци навремето е била интимна с футболния бос Христо Порточанов. За пръв път клюката се тиражира в пресата - до този момент певицата старателно укриваше личния си живот от медиите.

Още като начинаеща певица от "Пайнер" Гигата заформила романс с някогашния президент на футболния клуб "Нефтохимик". Любопитен детайл е, че Гергана се запознала с Порточанов покрай братовчед си Стойко Сакалиев. Ексцентричният нападател е едно от откритията на Порточанов.

"Първоначално Стойко гласеше Гигата за Божин, сина на Порточанов, но накрая тя завъртя главата на бащата", спомня си свидетел на историята. Романсът между футболния бос, известен с прякора си Саддам Хюсеин, и изпълнителката на "Губя те бавно" траял два-три месеца, след което двамата се разделили "по взаимно съгласие".

Според някои Порточанов се наситил на Гергана и се прехвърлил на друга нейна колежка - Вероника. Други обаче твърдят, че футболният управник нямал възможност да пътува до София, където блондинката се установила, а пък на всичкото отгоре Гергана подхванала връзка и с Румен Вълка.

Макар да е щастливо женен и дори да има внучка, Христо Порточанов е известен като ценител на хубавиците в попфолка и в модата. Футболният бос дори веднъж бе жури в конкурса Мис България, след което обяви, че в модата било по-голяма мафия дори и от футбола. Тогава Порточанов се обиди на Жени Калканджиева, че не класира в тройката неговата фаворитка, и разгласи на цяла България, че конкурсът бил манипулиран.

Новината е дело на редовния ни читател Любомир Дамянов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !