Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Извънредна ситуация в Биг Брадър

отпечатай новината

02.09.2015 17:50 | Видян 2428 пъти

Извънредна ситуация в Биг Брадър

Тази вечер извънредни обстоятелства ще разтресат до основи най-известната Къща. Две жени ще стигнат отвъд заплахите и обидите.

Последните елиминации ще нажежат напрежението в Къщата до краен предел. Поддръжниците на Цецо ще приемат много тежко новината за неговото напускане и докато жените плачат безутешно за напускането на другаря си, мъжете ще се почувстват още по-решени да елиминират противниковия лагер.

Напускането на Цветелин ще съвпаднне със специалното ВИП парти, което женският лагер спечели след успеха им на мисия „Обратно в обора”. Така Никита, Аделина, Анита и Ирена ще отпразнуват двойния си празник – победата в играта и елиминирането на най-силния си противник.

Вечерта обаче ще завърши повече от неочаквано. Къщата ще бъде разтресена от грандиозен скандал, невиждан досега в Биг Брадър.  Този път на тепиха една срещу друга ще се изправят Силвия и Ирена. Дали това няма да доведе до принудително напускане на поне една от тях? Не пропускайте днешния дейли епизод, когато в извънредено живо включване в Къщата ще научите заедно със Съквартирантите решението на Биг Брадър!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !