Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гриша Ганчев любовник на Роси Иванова

отпечатай новината

02.09.2015 09:01 | Видян 2535 пъти

Гриша Ганчев любовник на Роси Иванова

Нова светска двойка е на път да сложи в малкия си джоб останалите интимни съюзи в елита тип „Красавицата и звярът". Нисичкият олигарх Гриша Ганчев е прикоткал в обятията си миската с най-кристално сините очи Роси Иванова, съобщи „Хот арена". От няколко месеца хубавицата е в България, след като се завърна от странство и публично призна, че е преборила проблемите си с дрогата.

Дългогодишната злоупотреба за жалост си личи и на външността на Роси, която освен сериозно отслабнала, има вид и на доста изстрадала покрай несгодите си в любовта. Някогашната носителка на титлата най-красива българка се възстановява на морето цяло лято, а според бившите си колежки манекенки се е затворила в себе си и не допуска почти никого.

Е, почти, защото някак си Гриша Ганчев все пак е успял да се добере до нея. Макар и с няколко глави по-долу от Роси, роденият в помашкото село Микре олигарх е влязъл под кожата на миската и от 2 месеца й бил доста близък. Той отскачал до Черноморието всеки уикенд и прекарвал дни наред с новата си изгора по скъпи хотели и луксозни вили. Бизнесменът обаче се е похвалил на авери, че е вкарал в колекцията си и тази красавица, откъдето е тръгнала и клюката.
Снимка: perniktoday.net

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !