Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Кой влиза във "ВИП Брадър"

отпечатай новината

31.08.2015 09:14 | Видян 3491 пъти

 Кой влиза във

Тв водещият Драгомир Драганов в последния момент се е отказал от влизането си в Къщата на „ВИП Брадър". Причината за промяната на решението му е БНТ. От телевизията майка категорично са му забранили да влезе в риалитито на конкурентната Нова телевизия, научи „Всеки ден". ВИП-сезона започва на 14 септември. Най-известната, без съмнение, е фолк звездата Преслава. Тя се предполага да влезе в шоуто само за 2 седмици, тъй като има поети участия. Преслава ще получи общо 60 000 лева хонорар - по 30 бона на седмица. Ако всепак реши да остане още, ще получава по 5000 лева на ден.

За 60 000 лева са се навили да покажат ежедневието си и дует „Ритон". От тях се очаква да разкажат подробности за брака си, отношенията с Филип Киркоров и да разкрият слабите си места като семейство.

В продукцията ще вземат участие още редица позабравени певици. Луна и Сашка Васева със сигурност ще прекрачат прага на Къщата в Нови хан срещу скромните 40 бона хонорар. Луна се очаква да разкрие как е спечелила парите си и какво е правила в Турция и САЩ.

Сред звездите вътре са още Катя Близнакова, наскоро омъжила се за грък, както и Кристина Димитрова. Със сигурност в шоуто ще вземе участие и актуалната златотърсачка, представяща се за манекенка, Моника Валериева. Брюнетката вече е снимала и визитката си за влизане.

Недоразумението Джорджано също се очаква да влезе в най-известната Къща у нас. Той се е съгласил да участва срещу символичния хонорар от 12 000 лева.
Под въпрос е присъствието на Кичка Бодурова. Певицата си е дошла от Америка и води преговори с шоуто, но май искала твърде висока сума - поне 130 000 лева. Поканена е и Кристина Димитрова, но тя все още не е казала „да". На „Големия брат" са отказали категорично Васил Найденов, Нели Рангелова, Дарина Павлова, Деси Тенекеджиева, Миглена Ангелова, както и фолк дивите Ивана и Андреа.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !