Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анита загуби любовта

отпечатай новината

29.08.2015 11:25 | Видян 2830 пъти

 Анита загуби любовта

Една от участничките в Биг Брадър - Анита, се срина пред цяла България. Тази вечер стана ясно, че е изгубила любовта си заради участието в предаването. Гаджето й Илиян обяви в ефир, че къса с нея, защото непрекъснато флиртувала в Къщата, научи Всеки ден. Става въпрос за леко по-интимните й отношения с мускулестия Пламен Богданов.

"Ти наруши едно от обещанията си. Каза,че няма да флиртуваш вътре, а точно това правеше. Ти ме опозори. Сега всички в града говорят за мен, а аз вървя с наведена глава", сечеше ревнивецът Илиян.

"Илияне, чуй ме. "Биг Брадър" е манипулатор, не знам какво са излъчили, просто те моля да бъдеш до мен, за да ида до края", опита се за го омилостиви жената. "Няма да съм до теб", продължи засегнатият на чест мъж. И добави: "Напускам те. А на този - футболиста, дето ти целуна ръка, само да излезе, и ще му изтръгна гръкляна", довърши ревнивецът.

Наложи се сценарният екип на шоуто да прекъсне инфарктният разговор, защото Анита бе пред нервен срив. Тя се върна при останалите съквартиранти обляна в сълзи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !