Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Вижте Кари Брадшоу на 50 и по бански

отпечатай новината

28.08.2015 09:45 | Видян 3089 пъти

Вижте Кари Брадшоу на 50 и по бански

Кой да знае, че и на 50 години тя ще изглежда като момичето, което списва интимна рубрика във „Вог“? Сара Джесика Паркър вече не е Кари Брадшоу, но явно е запазила много от нея.

50-годишната актриса бе щракната от папараци по бански. Заедно с приятели тя се забавляваше на плажа и показа наистина уникална фигура.

Ибиса е нейният избор за това лято. А, когато Сара Джесика Паркър вчера се появи на плажа, веднага около нея се завъртяха папараците. Така разбрахме, че актрисата се наслаждава на слънцето в Испания, а също и че изглежда фантастично в бански костюм.

Компания на популярната Кари Брадшоу от сериала "Сексът и градът", правеха дизайнерката Даян фон Вюстенберг, американския бизнесмен Бари Дилър и още няколко приятели.

Чаровната актриса през март навърши 50 години и от редки нейни снимки се вижда, че в лице изглежда доста по-стара. Въпреки мненията, че щръкналите колене и бръчките по лицето не са в нейна полза, не може да не признаем, че по бански изглежда ослепителна.

Шестото десетилетие Кари посрещна в отлична форма. И съдейки по фигурата й днес, актрисата изглежда само в лице се е променила – фигурата й все още е като на момиченце.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !