Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Срам! Брадърът Богданов - втори Пламен Медаров!

отпечатай новината

28.08.2015 09:15 | Видян 2656 пъти

 Срам! Брадърът Богданов - втори Пламен Медаров!

Един от "алфа-мъжкарите" в "Биг Брадър" Пламен Богданов се оказа, че не знае нито какво празнува България на датата 6 септември, нито може да каже и кога е избухнало Априлското въстание. За разлика от него ромката Ирена беше повече от брилянтна с познанията си за родната история.

Двамата се срещнаха в дуел на честта, като бяха питани с въпроси, които се намират в учебниците за четвърти клас. Пламен съвсем стресна останалите съквартиранти, като не можа да каже какво пише на герба на България.

Всъщност мисията на Богданов и Ирена не зависеше от това на колко въпроса отговори всеки от тях. А на кого от двамата ще заложат останалите съквартиранти. Те познаха, че Ирена ще е тази, която ще отговори на повече въпроси.

Тоталната излагация на бившия футболист Богданов напомни за един предишен участник, но във "ВИП Брадър" - бизнесменът Пламен Медаров. Той се издъни също така жестоко на подобно  препитване, като най-големият гаф бе, че не знаеше какво е истинското име на Васил Левски. Той същи така не знаеше къде е написал Тодор Каблешков "Кървавото писмо", кой пее "Панаири" и къде се намира Асенова крепост.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !