Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Венета Райкова скарана с всичките си роднини!

отпечатай новината

26.08.2015 17:30 | Видян 2298 пъти

Венета Райкова скарана с всичките си роднини!

Тв водещата е скарана с всичките си роднини. Миналата седмица водещата посетила бащинията си, тъй като роднините й продавали земи и имоти и имали нужда и от нейния подпис като пряка наследница.

Макар да не крие произхода си, за хората от близкото обкръжение на блондинката не е тайна, че това е най-големият й комплекс, пише Всеки ден. Тя не спира да разказва как от малка животът й е протекъл в София и реално съзнателните й години са били именно в столицата, а не в Попово.

Оказа се, че Венета не е в добри отношения с цялата си рода. Журналистката никога не е крила, че се спогажда единствено с майка си, а с всички останали е в ледени отношения.

От страната на баща си – Васил Райков, Венета не се има с никой родственик, а с голяма част от тях дори не се и познава. Блондинката никога не е пила по кафе с братовчеди, лели и племенници заради омразата, която таи към татко си, който я изоставил, докато била малка.

Родната администрация обаче е над всякакъв вид човешки отношения и ще не ще, Венета трябваше да се срещне очи в очи с родата си. Като пряка наследница на баща си от нейния подпис зависят всички сделки за земи, ниви и имоти, в които тя е наследница.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !