Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мария: Изпращам най-хубавото си лято

отпечатай новината

24.08.2015 13:18 | Видян 2703 пъти

Мария: Изпращам най-хубавото си лято

Мария издава, че това е било най-хубавото лято за нея и семейството й до момента, като засега почивките им са приключили и вече са си отново в София, а нейното внимание е изцяло съсредоточено върху новия проект, който подготвя.

“Отдала съм се на новото предизвикателство - работя по една нова песен, която очаквам да запиша след няма и седмица, и след това ще планирам нейния видеоклип”, споделя изпълнителката и допълва, че новото й предложение ще е самостоятелно парче, което ще следва линията на “100 нюанса розово”.

Мария е категорична, че засега ще продължи да прави проекти в поп стилистиката, защото по наблюденията й върху нейната дъщеричка и младите хора, именно това е вълната, която ги е заляла като звучене и търсят в музикалните проекти.

“Много лесно ме възприемат в тази роля”, не крие радостта си изпълнителката и признава, че не се страхува да експериментира, защото през годините е създала сериозен репертоар, който има зад гърба си.

Разликата сега е, че по-бавно и по-прецизно избира парчетата си, но най-щастлива я прави факта, че хората харесват новите й проекти и още в първите дни след премиерата им те вече ги знаят и изпълняват с нея по време на участията й.

“Благодарна съм и на късмета, че попадам на парчета, които да им харесат”, откровена е още Мария във “Фолкмаратон”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !