Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Пепа Секса: Глория беше магистрална проститутка!

отпечатай новината

19.08.2015 14:30 | Видян 7992 пъти

Пепа Секса: Глория беше магистрална проститутка!

Грандиозен скандал разтърси чалга средите, след като най-устатата певица в бранша – Пепа „Синята прашка“, обвини Глория, че в миналото си е заработвала като момиче на повикване.

В интервю за столичен вестник, публикувано вчера, Пепа хвърли бомбата, че в началото на 90-те години на миналия век колежката й е заработвала на Дунав мост.

Пред репортер на Всеки ден Пепа Секса потвърди казаното от нея и отсече, че не се отмята от думите си. „Че аз това в поне 5 интервюта съм го казвала, писал го е и Георги Стоев в книгата си. Каква тайна може да е?!“, озадачи се изпълнителката на вечния чалга хит „Синя прашка“.

Пепа разказва, че било „публична тайна“, че през 1992-1993 г. родената в русенското село, сега вече град -Две могили, Галина си изкарвала прехраната на шосето. Тя дори познавала нейни клиенти, които я качвали в кабините на тировете си, за да ги обслужи орално.

„И така един ден тя попада на някакъв баровец, който много лапва по нея. И понеже е балък, решава да си я прави гадже. А тя му споделя, че иска да е певица. И оня я води при Митко Пайнера и така я правят фолк певица. Хайде сега, не се правете и вие на умрели, че не знаете тая работа“, отсича Пепа. След това, ако се вярва на слуховете, Галя получава артистичния псевдоним Глория и става официална любовница на Митко Пайнера.

„Няма лошо, всеки тръгва отнякъде. Не всички са като мен, сами да се борят. Колежките лапат пи*ки и им се получават нещата“, цветисто обясни Пепа Секса. И потвърди, че лично е виждала Глория в компанията на боса на ВИС-2 Георги Илиев.

„Тя му беше официална любовница, замени Кати в леглото му“, разказва Пепа.

Всеки ден потърси за коментар по въпроса и Глория. Примата на фолка изригна, че й е под нивото да се занимава с подобни глупотевини и затвори телефона. По-късно получихме SMS от нея, че ще търси правата си по съдебен ред и от Пепа Секса, и от медиите, които са тиражирили думите й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !