Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мария: Марая чака сестричка

отпечатай новината

14.08.2015 09:07 | Видян 7111 пъти

Мария: Марая чака сестричка

В разгара на лятото певицата Мария казва, че се чувства много добре, отпочинала и заредена с енергия за работа. Всичко около нея е изключително динамично, защото от четири години насам, в които не е имала участия, това е първото лято, в което тя радва своята публика и е много щастлива от този факт.

“Тази година направихме най-хубавото си море, откакто имам Марая. Аз съм човек, който е обиколил почти целия свят, без да преувеличавам, открила съм места преди много години, на които хората сега се радват. Затова не беше на всяка цена да тръгнем нанякъде това лято и да откриваме нова дестинация. По-скоро искахме да изкараме много време с Марая и да посветим цялата почивка на нея, защото тя вече е едно голямо момиче, едно дете, с което много се гордея. Тя е нашият ангел.

Певицата искрено се надява скоро да се сдобие и с второ дете. “Надявам се да е максимално бързо, защото Марая ми е направила поръчка и чака сестричка, тъй като вече си има братче. Ние с Хриси също сме дали поръчка и дано скоро щъркелът да ни донесе. Не крия, че забременяването ми с Марая беше трудно. И сега не е много лесно, защото динамиката, която движи моето тяло, душа и сърце е много голяма и това няма как да не се отразява. Темпото няма да го намаля, защото това е моят ритъм и така се чувствам жива. Но ако нещата не се случат по нормалния естествен начин, ще използвам други методи”.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !