Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Миро се подстрига преди турнето

отпечатай новината

09.08.2015 13:34 | Видян 1840 пъти

Миро се подстрига преди турнето

Певецът каза: „В първите две мога да съм полезен. Когато става въпрос за коса - експертът е Sexy Hair. Всяка жена иска да бъде секси. Стилът се променя, сексапилът е вечен. Как да си обясним иначе факта, че мъжете все още въздишат по Мерилин Монро.  Изпълнителят на десетки завладяващи хитове направи лятната си прическа в известен столичен салон, като настоя това да стане със споменатите продукти, които само от месец са в България.

Бизнесдамата Елена Кристиано, която представя продукта у нас го каза най-добре по време на срещата си с българския секс-символ: „Секси вече не е просто четирибуквена дума. Това е излъчването, което задължително трябва да имаш.” След шест години суша, Миро ще се срещне с най-верните си фенове в Бургас, Варна, Русе, а последният концерт е най-очакван защото ще се случи в античния театър в Пловдив на 13-ти септември. Миро призна, че се чувства най-зле, когато косата му има лош ден.

През усмивка, носеща очарованието на най-добрите му професионални години, Миро се надява концертите му да бъдат добре посетени, в което никой не се съмнява. Ангел си ти, Убивам те с любов, Сайлама и десетки други хитове ще проехтят и ще попълнят осиротялото поп пространство след отпътуването на Роби Уилямс, смятат неговите последователи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !