Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Анелия върти кални номера на Галена

отпечатай новината

09.08.2015 12:07 | Видян 1763 пъти

Анелия върти кални номера на Галена

Певици на продуцента Митко Димитров тръбят, че бившата съпруга на Коко Динев е подавала анонимни жалби срещу Галена в СЕМ с идеята да спрат няколко от клиповете й от излъчване по телевизия „Планета". В димитровградската компания достигнала информация от вътрешни хора в СЕМ, че получават редовно възмутителни имейли, касаещи видеата на звездата им Галена, която бе обявена и за Певица на годината.

Те били анонимни, но по начина, по който били написани, си личало, че са от нейна конкурентка. Сред мотивите, които били изтъкнати за цензура, са „предизвикателно поведение, подтикващо за развратен секс младото поколение", визирайки клипа й „Пантера", и „откровени голотии, които трябвало да се излъчват след полунощ".

„Много колежки на Галена й имат зъб заради скъпите клипове и хитовете, които изкарва. Напълно очаквано е да се опитват да й мъстят по този начин. Като не могат да се състезават с нея наравно, ще подават жалби в СЕМ", коментират хора от екипа на певицата от Смядово. След като потърпевшата дочула, че й се кроят капани, първосигнално предположила, че в тази схема може да е замесена именно Анелия.
„Няма кой друг да ме ненавижда толкова, колкото тя. Още повече че е давала и други поводи да си мисля, че съм й трън в очите", смята Галена.

Да нищи интригата коя порти звездата му, се заел и Митко Пайнера. Той направил вътрешно проучване, което също довело до Анелия като главен виновник за подадените сигнали към СЕМ. „Няма как да я обвиня директно, но ще се опитам да говоря с нея, че интригите не са желани във фирмата ми", споделил пред Галена шашнатият Митко Димитров.

Хора от обкръжението на заралийката смятат, че тя е неспособна да седне да напише компромат, но има вероятност да е подкокоросала свои почитатели да пишат срещу Галена до институцията. „Анелия се прави на точна пред колежките си, но в същото време, като е сред свои, така ги оплюва, че сигурно почват да ги сърбят ушите", коментират приближени до интригантката.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !