Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Райна: 26-годишен доминиканец ме искаше за жена

отпечатай новината

06.08.2015 09:27 | Видян 1866 пъти

Райна: 26-годишен доминиканец ме искаше за жена

Фолк певицата Райна получила няколко предложения за брак от 26-годишния доминиканец Райнар, с когото се запозна по време на своята почивка на Карибите в края на март, научи Blife.

„Оттогава няма ден, в който да не си пишем. Дори ми предложи брак няколко пъти и е готов да дойде да живее в България", откровеничи певицата.

"Казах му, че това няма как да се случи, защото ние дори не се познаваме. Просто мъжете там са много спонтанни и в момента, в който те харесат визуално, са готови да ти предложат брак. Това ми се струва доста незряло. Той ми обясни, че чувствал със сърцето си, че жената, за която си мечтае, съм аз. Освен това с течение на времето усетих, че той не е моят човек. Тръпката, която изпитвах тогава, няма как да продължи толкова месеци, ако не бъде поддържана. Очаквах и при него да се случи така, а това не стана", разказва пред изданието изпълнителката.

Певицата общува с него на испански език, който учи в момента. От началото на април Райна ходи на интензивни всекидневни курсове по пет часа дневно. Сега изкарва второто ниво и в края на август й предстои изпит, а до декември е решила да вземе и останалите две нива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !