Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Анелия и Преслава на нож за Цеца

отпечатай новината

05.08.2015 09:54 | Видян 2860 пъти

Анелия и Преслава на нож за Цеца

Лют скандал разтресе музикална компания "Пайнер" седмици преди големия концерт на сръбската звезда Цеца Величкович в Несебър, издават от фолк средите. Две от най-прочутите фолкаджийки - Анелия и Преслава, са жестоко изпокарани и не искат и да чуят една за друга, пише "България днес". Двете чалгарки ще са подгряващи изпълнителки на концерта на Цеца и ще имат задача да повдигнат духа на публиката преди излизането на сръбската звезда на голямата сцена.

Причината за грандиозната разпра между Анелия и Преслава е фактът, че бившата на Коко Динев ще има цял един час непосредствено преди излизането на Цеца Величкович на сцената. За разлика от колежката си Преслава ще трябва да се задоволи с много по-малко време, тъй като заедно с нея на сцената ще е и фолкпевицата Галена.

Ексизгората на Бирмата била жестоко обидена, че нейното творчество е пренебрегнато за сметка на това на конкурентката й Анелия. Двете чалгарки не се понасят от дълго време, а след като Преслава грабна приза "Певицата на годината", Анелия буквално избесня срещу колежката си. Преслава пък се заканила да й го върне тъпкано заради концерта на Цеца Величкович.

снимка: Планета HD

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !