Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Рапърът Кристо прави бижута за благотворителна кампания

отпечатай новината

03.08.2015 15:44 | Видян 978 пъти

Рапърът Кристо прави бижута за благотворителна кампания

Тази година рапърът Кристо пусна своя линия бижута с марката Kristo by UGOMAN. През лятото автора на „Повече от всичко” е решил да разшири продуктовата линия и започва работа по нова серия бижута. Уникалните изделя са посветени на благотворителна кауза. Приходите от продажбите им ще бъдат дарени на победителя от последния сезон в шоуто „България търси талант” Пламен Любенов. Танцьорът, покорил сърцата на публиката с разстърсващата си житейска история и уникален талант вече получи първата произведена от линията броеница. Цялата колекция е посветена на най-голямата му мечта - да основе школа по интегриран танц, където да обучава хора в неравностойно положение.

Кристо и Пламен се срещнаха, за да обсъдят детайлите по благотворителната кампания и спонтанно решиха да сложат началото на още една обща инициатива. Рапърът и любимия талант на България започват работа по съвместен музикален проект. Това, обаче не е единственото, което ги свързва. Самият Кристо е запален танцьор, възпитаник на американския “Franklin and Marshall College”, където учи актьорско майсторство. Участва в десетки театрални и танцувални постановки в колежа.

„Силата и волята на Пламен ме вдъхновиха, защото той има невероятен талант, а съдбата го е приковала към инвалидната количка. Това, обаче не го е обезсърчило. Напротив, направило го е още по-борбен. Ето защо, с началото на съвместния ни музикален проект започваме благотворителна инициатива, която ще има за цел да подпомогне най-голямата му мечта – да създаде собствена танцова школа.” – споделя Кристо и допълва. „За целта от линията ми за бижута Kristo by UGOMAN ще направим специални изделия. Приходите от продажбите им ще бъдат дарени за сбъдването на мечтата на Пламен.”

Пламен и Кристо триумфираха заедно на финала на последния сезон на „България търси талант”, където победителят представи своя танц, докато Кристо изпълняваше на живо авторския си хит „Аз мога”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !