Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бони: Самоубийство? Благодарна съм на живота, който имам

отпечатай новината

03.08.2015 09:01 | Видян 2872 пъти

Бони: Самоубийство? Благодарна съм на живота, който имам

Фолк певицата Бони е направила опит за самоубийство преди няколко дни в пристъп на мъка и любовно отчаяние, гръмна клюката в музикалните среди. Ангелогласната ромка се нагълтала с шепа хапчета с идеята да сложи край на живота си, но очевидно съдбата ѝ крои други планове, тъй като въпреки дълбокия сън, в който изпаднала, смуглата брюнетка се събудила няколко часа след опита да се пренесе в отвъдното.

Бонка посегнала към хапчетата, след като в рамките на няколко седмици изживяла най-тежката депресия в живота си. Причината - любимият ѝ мъж, арабинът Раби, я изостави заради скандалната нимфетка Елена Станулова, дъщерята на актрисата Искра Радева.

"Оставам без коментар. Който както иска да си го тълкува. Аз съм благодарна на живота, който имам. Усмихната съм, позитивна съм, прекрасно се чувствам, а това че трябва да се продава хартията на изданията тиражиращи подобни новини - не ме интересува.

Готвя нов клип, нова песен, която е извън албума ми "Продължавам". Надявам се до края на август да зарадвам почитателите си с този проект. Така, че има какво хубаво да се случва при мен и то да ме кара да се чувствам добре, " обясни пред big5 певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !